Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@00:06:02 GMT

حق نداریم بین تهران و غیر تهران تفاوت قائل شویم

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۴۵۱۰

حق نداریم بین تهران و غیر تهران تفاوت قائل شویم

به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سومین همایش سراسری کارمندان و مدیران تراز انقلاب اسلامی که به همت مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دولت و شهادت شهیدان رجایی و باهنر گفت: این جلسه شاید بهانه‌ای باشد برای اینکه ما خدمت کارکنان بنیاد در سراسر کشور ادای احترام کنیم و از اینکه در یک نهاد مقدس و انقلابی مشغول به فعالیت هستند از آنها تشکر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد مجموعه‌ای است که گاهی با تنش و گرفتاری‌های جانبی زیادی همراه است و خداوند رحمان به تمام این صبر و تلاش و مردم‌داری شما اجر خواهد داد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: مدیران باید متوجه این امر باشند که هر مدیری با هر سطحی از دانش، خلاقیت و اخلاص و همچنین با هر میزان از توانایی مدیریتی به تنهایی و یک‌نفره نمی‌تواند این مجموعه بزرگ را راهبری کند، البته شاید بتواند یک جمع چریکی چند نفره را مدیریت کند اما وقتی جمع به هزاران نفر رسید به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی همه نیازها باشد و نیاز به همراهی و همدلی و باور مجموعه تحت مدیریت خودش دارد.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اهمیت آرمان‌ها در نگاه مشترک افراد، گفت: گاهی افراد به خاطر تحقق آرمانی مشترک و ارزش متعالی که همه را به دور خود جمع کرده هم‌قسم می‌شوند و گاهی هم ممکن است مسائل دیگری باشد که یا معنوی و یا مادی است و حتی ممکن است فردی شخصیت کاریزماتیک داشته باشد و علاقه به او باعث حرکت جمعی شود.

وی با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران یک نهاد کاملاً آرمانی است، گفت: دوستانی که از ابتدای تأسیس تاکنون پا به بنیاد شهید گذاشته‌اند همه خودشان را در محضر شهدا و ایثارگران دیدند. این افراد سال‌ها تلاش کردند و با انگیزه‌ها و توانایی‌های مختلف آمدند و رفتند و هرکس هم از خودش آثار مثبت یا منفی برجای گذاشته است، اما این راه نیمه‌تمام است و کارهای نشده و انتظارات انباشته زیادی در بنیاد داریم و این انتظارات هم از جانب عموم مردم، جامعه ایثارگری و مسئولان تراز اول کشور است به دلیل اینکه بنیاد جایگاه بسیار حساسی دارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: همکاران ما غیر از اینکه وظیفه خدمت‌رسانی دارند یک وظیفه معنوی دوم هم دارند که آن تعامل، گفت‌وگو، همزادپنداری و همدردی با جامعه ایثارگری است و علاوه بر آن یک هدف معنوی بالاتری نیز دارند که پیرامون و جامعه اطراف خودشان را نسبت به مسائل، ارزش‌ها و مشکلاتی که در بنیاد هست آگاه کنند، به این صورت که ما مرتب باید هم به جامعه هدفمان و هم به دیگران بایدها را گوشزد کنیم.

معاون رئیس جمهور گفت: بر خلاف تصور برخی افراد مشکل خدمت‌رسانی، عدم درک درست بایدها و مسئولیت‌های بنیاد توسط برخی سیاست‌گذاران و پشتیبانان است، جامعه هدف ما هم در دفاع از انقلاب و هم برای فهم این موضوعات همواره جلوتر از ما هستند، اما اگر ما بلد نیستیم درست گفت‌وگو و مطالب را صحیح بیان کنیم این عزیزان مقصر نیستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تلاش‌های کارکنان بنیاد برای خدمت به ایثارگران، خاطرنشان کرد: این افراد مجموعه‌ای از مسئولیت‌ها را به دوش می‌کشند، پس بنیاد یک اداره نیست بلکه یک نهاد انقلابی است و همچنین یک سازمان نیست بلکه یک جریان اجتماعی، فرهنگی و جنبش انقلابی است که نمی‌شود در ابعاد و ساختار اداری آن را دید و سنجید.

وی تأکید کرد: در زمان انتصاب مدیران کل استان‌ها به آنها یادآور می‌شوم ما یک وظیفه‌ای در ستاد داریم و آن هم پشتیبانی از شما و توزیع عادلانه منابع است و حق نداریم بین تهران و غیر تهران تفاوت قائل شویم، همه منابع باید بر اساس شاخص و متوازن توزیع شود اما وظیفه‌ای هم شما دارید و آن هم اینکه در این مسیر متوقف نشوید و در حدود اختیارات قانونی خودتان، قانون را رعایت کنید و ظرفیت اجتماعی و توانایی خودتان را بسیج کرده و برای تأمین نیازهای ایثارگران پای کار بیاورید.

معاون رئیس جمهور با اشاره به سفر اخیر خود به استان اردبیل گفت: در این سفر خدمت آیت‌الله آملی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه در این استان عرض کردم رسیدگی به ایثارگران یک وظیفه عمومی است و تنها وظیفه بنیاد شهید نیست، بلکه هرکسی در هر مکانی و با هر ظرفیت اجتماعی، اداری، اجرایی و حتی اجتماعی و صنفی که قرار گرفته نسبت به مسائل حوزه ایثارگران مسئول است.

قاضی‌زاده هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: بنیاد ظرفیتی دارد و باید برای پاسخگویی به ایثارگران از این ظرفیت استفاده کند و اگر سازمان و بخشی در این زمینه پاسخگو نیست باید برای فعال‌سازی آن تلاش شود که اگر این کار را بکنیم مسائل ایثارگران مرتفع می‌شود.

کد خبر 5575950

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی جمعیت ایثارگران شهرداری تهران اربعین حسینی اربعین 1401 علیرضا زاکانی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اربعین حفاظت از محیط زیست دادستانی تهران شورای شهر تهران سازمان محیط زیست مدیریت شهری قوه قضاییه عزت الله ضرغامی بافت فرسوده بنیاد شهید و امور ایثارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۴۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید آیت الله لائینی بر گره‌گشایی از زندگی کارگران

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تکریم جامعه کارگری ضروری است؛ مسئولان قدر جامعه کارگری را بدانند و از زندگی آنان را گره‌گشایی کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در یادواره شهدای کارگر مازندران با محوریت شهدای کارگر شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی و در استقبال از دومین کنگره ملی 10400 شهید مازندران ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدا گفت: جامعه کارگری کشور 14 هزار شهید تقدیم کرده که صد و 18 هزار نفر شهدای کارگری مازندران و 30 شهید از جامعه کارگری سوادکوه هستند.

وی با بیان اینکه اسلام برای چهار قطره ارزش زیادی قائل است، افزود: اسلام برای قطره خون شهید، قطره اشک توبه کننده در دل شب، قطره مرکب و قلم دانشمند که برای دین و حقیقت می‌نویسد و قطره عرق جبین کارگر ارزش قائل است. 

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: روایت داریم که عبادت 10 جزء است که 9 جزء آن کسب روزی حلال است، اسلام برای فرهنگ کار و اینکه لقمه حلال باشد ارزش قائل است، کارگر به قدری ارزشمند است که پیامبر فرمود: " بر دست کارگر بوسه می‌زنم"، و فرمود: " این دستی است که آتش جهنم به آن آزار نمی‌رساند".

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جامعه کارگری، جامعه‌ای است که باید به خود افتخار کنند، تصریح کرد: مسئولان باید قدر جامعه کارگر و کارگران را بدانند و درد آنها را لمس کنند و از زندگی آنان گره‌گشایی کنند، همان‌طور که کار و کارگر ارزشمند است، خدمت به یک کارگر برای خدا ارزش دارد.

آیت الله محمدی لائینی افزود: از کار مردم گره‌گشایی کنید، اگرچه برخی بی‌تفاوت هستند.

وی با توجه به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه سوادکوه، قائمشهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی، گفت: در انتخابات دور دوم هم لازم است مردم مشارکت حداکثری داشته باشند و باید در این زمینه همت همگانی به خرج داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • تاکید آیت الله لائینی بر گره‌گشایی از زندگی کارگران
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود