Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران از برگزاری یکصد برنامه فرهنگی مرتبط با چهلمین سالگرد حماسه سوم خرداد در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران ، عبدالله مرتضوی صبح امروز در دومین نشست شورای معاونان که در سالن شهدای ترور و با دستور بررسی اجرای برنامه‌های عملیاتی سال 1401 و اعلام برنامه‌های بزرگداشت چهلمین سالگرد حماسه آزادسازی خرمشهر برگزار شد اظهار داشت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس و واقعه بزرگ فتح خرمشهر برنامه‌های متنوعی را با مشارکت تمام گروه‌ها و به‌منظور تبیین این حماسه بزرگ در 15 شهرستان استان تهران برگزار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برگزاری آیین تجلیل از حماسه‌سازان و فاتحان حماسه سوم خرداد، رونمایی از دو عنوان کتاب با موضوع خرمشهر و دفاع مقدس، برپایی نمایشگاه عکس با عنوان"فاتحان خرمشهر"، دیدار و تکریم از پیشکسوتان و رزمندگان عملیات بیت‌المقدس، برگزاری مسابقه فرهنگی"سلام بر خرمشهر" از جمله‌ برنامه‌های شاخص چهلمین سالگرد حماسه آزادسازی خرمشهر است که در شهرستان‌های استان تهران امسال برگزار می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران اجرای جهاد تبیین در همه حوزه‌ها را آغاز یک حرکت انقلابی و نو عنوان کرد و ادامه داد: امروز صاحبان قلم، رسانه‌ها و همه‌ کسانی که تریبونی در اختیار دارند به‌عنوان جهادگران این فریضه تلاش کنند.

مرتضوی استفاده از ابتکار و خلاقیت در تولید آثار فاخر فرهنگی در حوزه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت را مهم و اثربخش برشمرد و تصریح کرد: نسل امروز به لحاظ سلیقه و دیدگاه دارای هوشمندی‌های خاصی هستند و اگر هنرمندانی که دغدغه‌ی فرهنگی دارند بتوانند با شناخت صحیح از این سلیقه‌ها، خوراک فرهنگی مطلوبی را تهیه و منتشر کنند، فضای فرهنگی کشور را به سمت‌ و سوی صحیح هدایت می‌کنند و این نیازمند نگاه هنرمندانه و خلاقانه و یک عزم ملی را طلب می‌کند.

وی در ادامه با بیان‌ اینکه اجرای برنامه عملیاتی در بنیاد شهید و امور ایثارگران، تحول و پویایی بیشتر سازمانی را در‌پی خواهد داشت، تأکید کرد: از زمان ابلاغ برنامه عملیاتی تاکنون، 14 جلسه تخصصی در سطح معاونان، روسای ادارات و کارکنان برگزار شده تا تحقق این امر به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.

سوم خرداد نخستین کنگره شهدای فرهنگی و دانش آموز استان بوشهر برگزار می‌شود ویژه‌برنامه ‌گرامیداشت سوم خرداد در مازندران برگزار می‌شود رئیس مجمع نمایندگان استان البرز: 25 روستای "طالقان" تا سوم خردادماه گازرسانی می‌شود

مرتضوی در پایان از رصد و پایش برنامه عملیاتی در شهرستان‌های استان تهران به‌صورت مستمر خبر داد و خاطرنشان کرد: اجرا و پایش این برنامه‌ها نقشه‌ راه و به‌عنوان یک سند بالادستی در بنیاد شهید و امور ایثارگران محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران بنیاد شهید برگزار می شود سوم خرداد برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۲۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ۲۵۰۰ یادواره محله و خانه محور برای شهدای استان برگزار می شود
  • ۲۵۰۰ یادواره محله محور و خانه محور برای شهدای استان برگزار می شود
  • تشییع و خاکسپاری شهید دفاع مقدس در گناوه برگزار می‌شود
  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • بیست و دومین دوره سیر مطالعاتی بنیاد شهید مطهری برگزار می شود
  • سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت چه برنامه‌هایی دارد؟
  • یادواره ۵۲ شهید کارگر دامغان برگزار شد
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است