Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت:با پیگیری‌های صورت گرفته بیش از ۱۴۴۰ ایثارگر مشمول شاغل در دستگاه‌های اجرایی یا تبدیل وضعیت شدند یا فرآیند آن در حال انجام است و در آینده نزدیک قطعی خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست، عبدالله مرتضوی در نخستین نشست شورای معاونان که باهدف تبیین و تشریح بیشتر برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۱ در سالن شهدای ترور برگزار شد، با بیان اینکه امسال فصل نو شدن طبیعت با بهارِ معنوی انسان متقارن شد، تا زمینه تحول و تولدی دیگر را برای ما فراهم آوردتوضیح داد: در آستانه سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری شد، بنیاد شهرستان‌های استان تهران در حوزه اشتغال و کارآفرینی رتبه‌ برتر را در کشور کسب کرد و این امر نشانگر تلاش برای تحقق سیاست‌های بنیاد در راستای حل مشکلات ایثارگران در حوزه اشتغال و کارآفرینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت: بر لزوم تحقق منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید و اشتغال تأکید کرد و افزود: با توجه به پیام‌های نوروزی مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته با نامگذاری‌های عمدتا از جنس اقتصادی، اهمیت این موضوع بیش از پیش نشان‌دهنده آن است که کشور و سیاست‌های کلان آن باید به سمت و سویی حرکت کند که چرخه‌های اقتصادی با قدرت بیشتری به حرکت در بیاید.

وی بر لزوم حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان ایثارگر تأکید کرد و ادامه داد: در حوزه ایثارگری، ما ایثارگران کار آفرین خوش فکر و تلاشگری داریم که در زمینه‌های فرهنگی، صنعت، کشاورزی، خدمات تولیدی و سایر حوزه‌ها در حال تلاش هستند و حمایت‌های همه‌جانبه از این عزیزان ضمن تسهیل و حمایت از تولید، منجر به ایجاد اشتغال می‌شود.

مرتضوی با تشریح اقدامات صورت گرفته در اجرای بند (د) تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور در خصوص تبدیل وضعیت مشمولان ایثارگر شاغل در دستگاه‌های اجرایی که پرونده ایثارگری آن‌ها در شهرستان‌های استان تهران است، افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته بیش از ۱۴۴۰ ایثارگر مشمول شاغل در دستگاه‌های اجرایی یا تبدیل وضعیت شدند یا فرآیند آن در حال انجام است و در آینده نزدیک قطعی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: آموزش و توانمندسازی ایثارگران در حوزه اشتغال و کارآفرینی، استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی، استخدام از طریق شرکت در آزمون، مساعدت در اعطای پروانه کسب و ارائه تسهیلات اشتغال از عمده فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران در سال گذشته بود و امیدواریم با جدیت و همت مضاعف در سال پیش رو شاهد افزایش خدمت به ایثارگران عزیز در حوزه اشتغال باشیم.

مرتضوی با اشاره به نقاط قوت برنامه عملیاتی تدوین شده سال ۱۴۰۱ در بنیاد و پایش فعالیت‌های انجام شده در راستای رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران، ادامه داد: با توجه به رویکرد جدید در سال ۱۴۰۱ در نحوه تخصیص بودجه، از این‌رو تمام فعالیت‌های بنیاد باید در چارچوب اعتبارات و به صورت هدفمند باشد و هر برنامه‌ای در زمان پیش‌بینی شده عملیاتی و در موعد مقرر اجرا شود و همچنین تمام کارکنان باید با برنامه عملیاتی سال جدید آشنایی کامل داشته باشند و آنها را به مشارکت در امور سوق دهیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران گفت: امروز کارآفرینان شاهد و ایثارگر در شهرستان‌های استان تهران با روحیه جهادی و ایثارگری در جبهه‌های تولید، در حال تلاش هستند و ما وظیفه داریم با تمام توان از کارآفرینان فعال در تولید و طرح‌های نوآورانه حمایت کرده و برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه تولید و اشتغال جامعه شریف ایثارگری از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تبدیل وضعیت ، بنیاد شهید و امور ایثارگران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تبدیل وضعیت بنیاد شهید و امور ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران مقام معظم رهبری حوزه اشتغال تبدیل وضعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۵۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان اینکه ۴۴ درصد از بافت محله فرسوده است، اظهار کرد: علی رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته، به دلیل ریزدانگی، تنها نزدیک به ۱۰۰ فقره صدور پروانه صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه تعدادی از قالیشویی‌های موجود در محله به فضایی برای اطراق معتادان تبدیل شده است، یادآور شد: تعدادی از این فضا‌ها برای تبدیل به بوستان محلی تملک شده و مابقی آن نیز باید تملک شود.

امانی با بیان اینکه دستگاه‌های عابر بانک این محله از کار افتاده و تعدادی از شعب بانک نیز تعطیل شده اند، گفت: یکی از املاک موجود متعلق به شهرداری است و قرار بر این بود به میدان میوه و تره بار تبدیل شود که متاسفانه این اقدام انجام نشده است.

وی با اشاره به اینکه مردم برای رسیدن به ایستگاه مترو ناچارند دو کیلومتر مسیر را طی کنند، تصریح کرد: پله‌های این پل مکانیزه نیستند و افراد سالمند و بیماران نمی‌توانند به راحتی از پل تردد کنند.

امانی با بیان اینکه سه هزار و ۵۰۰ دستگاه دوچرخه زیر باد و باران در فضایی در این محله رها شده است، اظهار کرد: این فضا به قبرستانی از دوچرخه‌های طرح بیدود تبدیل شده و سه سال است که نگهداری دوچرخه‌ها در این فضا صورت می‌گیرد که برای این موضوع هزینه نیاز است و باید تدبیری برای آن اندیشیده شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری تهران در روز‌های اخیر به خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مسئله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کمااینکه در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته اند.

وی با تأکید بر اینکه دغدغه مهم و اصلی شهروندان این محله سکونت اتباع بیگانه است، گفت: شرایط به گونه‌ای است که ۶۰ درصد از ساکنان این محلات را اتباع تشکیل می‌دهند. یکی از موضوعات مطرح شده این بود که درآمد پایین اتباع باعث بیکاری آنها شده است. ۱۰ تا ۳۰ درصد دانش آموزان مدارس این محله نیز از اتباع هستند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس در حال ریزش بود، تصریح کرد: تجمع ۱۰‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی با اعلام اینکه محله جوادیه ۲۳ مسجد دارد، یادآور شد: متأسفانه این محله از سرانه فرهنگی برخوردار نیست. سرانه فضای سبز محله نیز دو متر مربع است و جز یک بوستان که در این دوره مدیریت شهری در حال ساخت است، تنها یک بوستان در محله وجود دارد.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه گوسفند‌ها در قصابی‌های موجود شبانه ذبح می‌شود، گفت: بوی نامطبوع و تجمع حیوانات موذی به دنبال این کشتار‌ها باعث شده فضای سه متر مربعی پیاده رو به فضایی غیرقابل تحمل تبدیل شود. خوشبختانه تمام مخازن محله نو شده بود و تنها یک زباله گرد در محله دیده شد.

وی افزود: در جوادیه یک ناحیه وجود دارد و پیگیری مسائل خدمات شهری توسط این ناحیه انتظار زیادی نیست. منطقه ۱۶ تعداد ۶ ناحیه و یک محله دارد و انتظار می‌رود مسائل شهروندان بررسی شود.

امانی با بیان اینکه مردم از تأخیر در تردد اتوبوس‌ها و کرایه بالای وسایل حمل و نقل عمومی در سال جاری رضایت ندارند، گفت: برخی رانندگان مابقی کرایه را به شهروندان بازنمی گردانند این در حالی است که حتی ۵۰۰ تومان نیز برای مردم این محله دغدغه است. درخواست می‌شود شرکت واحد اتوبوسرانی به این موضوع رسیدگی کند.

وی با اشاره به زد و بند‌های موجود بین وانت بار‌ها و بساط گستران و مأموران انضباط شهری و اذعان بسیاری از ساکنان این محله به زد و بند‌های شکل گرفته، یادآور شد: وضعیت آسفالت در معابر ناهنجار است و نیاز به نوسازی دارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با بیان اینکه عدم وجود سرویس‌های بهداشتی در محله یکی از گلایه‌های آنها بوده است، تصریح کرد: تملک چند ملک برای ساخت سرویس بهداشتی کار سختی نیست و می‌تواند مشکلات ناشی از این کمبود‌ها را جبران کند.

امانی همچنین خاطرنشان کرد: درخواست مردم شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آنها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه آهن است که هیچ یک به شهرداری بازنمی گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند. تسهیل مقررات نوسازی بافت فرسوده برای واحد‌های ریزدانه نیز از دیگر درخواست‌های شهروندان بود و همانطور که بار‌ها شهردار تهران نیز اعلام کرده، کسی نمی‌تواند انکار کند که در این دوره کار بزرگی انجام شده، اما باید شرایط برای بافت ریزدانه تسهیل شود.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش باید نوسازی مدارس دولتی را در دستور کار قرار دهد، تأکید کرد: احیا و تغییر کاربری دو سینمای محله و ایجاد سرانه‌های فرهنگی از جمله درخواست‌های ساکنان این محلات است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود